Jobba hos oss

TKAB

Teknikkonsulterna är ett teknisk konsultbolag med huvudkontor i Kiruna – högst upp i norra Sverige. Vi har en välutbildad teknisk kunnig personal med många års erfarenhet från process- och industribranschen. Vi tar på oss jobb inom projektledning, automation, konstruktion, byggledning, besiktning och programmering.

Vi är ungt företag och befinner oss mitt i en  expansionsfas. Vårt huvudkontor är i Kiruna men vi har också ett kontor i  Gällivare.
Alla våra medarbetare är handplockade och vi lägger stor vikt vid att arbetet utförs med passion och att kunden alltid är i fokus när arbetet utförs.
Det som kännetecknar oss är korta beslutsvägar och att alla våra medarbetare har  lång erfarenhet av företagets arbetsområden.

LEDIGA JOBB

ELKONSTRUKTÖR | kIRUNA/GÄLLIVARE | hELTID

Vi söker elkonstruktörer till våra växande kontor i Kiruna och Gällivare.
Vill du arbeta i ett personligt och lättsamt företag där vi alltid har högt till tak och roligt på jobbet är det här arbetsplatsen för dig.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tycker det är viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och klarar av att ta eget ansvar.